07 maj 2014

Dag 1 - det här är jag

Det kommer att bli väldigt svårt att beskriva vem jag är då jag har min utmattning, ångest och värkproblematik, men jag ska göra mitt bästa för att inte tänka så mycket på det nu när jag ska berätta om mig själv. ( Utmattningen har gjort att jag inte riktigt kan känna igen mig själv längre)

Jag heter egentligen Nina men kallas Ninis. En vän som jag pluggade på konvux med "döpte" mig till det.
Jag är född i Västertälje och uppvuxen i Eskilstuna där jag gick grundskolan i finsk klass ända upp till sjunde klass ( allt undervisades på finska förutom engelska och svenska så klart ).
När jag som trettonåring fick flytta till en fosterfamilj och byta skola hamnade jag i en helsvensk klass där trivdes jag mycket bättre då jag kände att jag kunde börja om på en ny kula med nya vänner.

När jag var 15 år träffade jag mitt livs kärlek på en kristen konferens, ett år senare var vi förlovade och ytterligare ett år senare gifte vi oss. Det var liksom ingen ide att vänta och se, vi hade bestämt oss för varandra.❤️ Jag fick be länstyrelsen och mamma om lov för att få gifta mig 17 år gammal och det gick visst bra, i år firar vi 25 år tillsammans och 23 år som gifta. 

Vi ville ha barn rätt omgående efter att vi gift oss, men allt gick inte som vi planerat utan först 3 år senare föddes vår efterlängtade, högt älskade fantastiska prinsessa. 

Därifrån kan jag säga att livet började på riktigt!  Så nu till vem jag är ;)

Jag är en tjej nyssfylda 40 år, med en fantastisk man och en underbar dotter.
Normalt är jag väldigt glad, sprallig, pratig och effektiv, men det har "tagits" ifrån mig av min utmattning och värk. 
Jag älskar att jobba och få saker gjorda på ett effektivt, professionellt och kärleksfullt sätt. 
Mitt hjärta blöder för de hjälplösa, sjuka och ensamma människorna. 
Mitt hjärta brinner för rättvisa, ärlighet och kärlek.
Mitt hjärta bultar för min man ;)
Mammahjärtat kommer alltid att vara fullt av kärlek för min dotter.
Jag har ert mycket stort hjärta för människor och kan ge mitt liv för att se en förändring till det bättre i människors liv. Jag vill gärna hjälpa, uppmuntra, vägleda och älska så mycket jag bara hinner och orkar. 

Jag läser gärna böcker som är baserade på verkliga händelser och psykologiska böcker ( inte nu då minnet och koncentrationen inte fungerar så bra) 
Fantasy är inget för mig.

Jag är en fighter, jag ger verkligen inte upp om något blir motigt, jag vill lösa det själv eller tillsammans med någon. 

Jag tror på Gud och det som Jesus gjorde på korset för oss.

Jag blir lätt irriterad om saker inte går tillräckligt fort eller om tider inte hålls.

Nyfunnet intresse är vår hund Lazy och dotterns amstaff/pitbull Loke.

Jag har varit mycket svårflörtad med djur, men dottern har alltid varit en djurläkare så jag har blivit tvungen att vänja mig och därifrån har kärleken till djur växt nåt enormt. Nåde den som är elak mot djuren!

Jag orkar ärligt talat inte skriva mer, känner att det blev ett jätterörigt inlägg i både då och nutid, jag hade verkligen ingen tanke bakom, jag bara skrev :)
Sån här är jag nu för tiden, jag saknar struktur, framförhållning, koncentration och kraft.

Nu känner jag att jag får lägga mig ner, fick sån huvudvärk och fingrarna värker.
Kramelikram❤️

2 kommentarer:

Caroline sa...

Va roligt att läsa lite mera om vem du är och va roligt att det håller än idag med ditt livs kärlek :)

Ninis74 sa...

Tack snälla!