22 april 2014

Agility sol och en softis!

Igår var det en alldeles fantastiskt skön dag! Solen sken och det var varmt.
Dottern var på besök och hundarna fick leka av sig och träna lite på agility. Lazy var otålig när Loke skulle testa att hoppa över hinder. 
Något senare kom svägerskan med sina hundar och då blev det mycket stoj, så kul för hundarna.
Loke växer så det knakar, han är redan större än Lazy och väger nästan 2 kg mer än våran lilla tjej!
Tårar av frustration och uppgivenhet fyllde min själ i går.... Jag kände mig som
världens sämsta mamma och världens sämsta fru.... Jag blir så frustrerad över att livet inte bara är enkelt och problemfritt... 
Jag har en konstig förmåga att verkligen tycka moraliskt fullständigt rätt, men mitt hjärta vill bara göra det som är kärleksfullt och lätt, det som inte skapar konflikter!
Jag är lite konflikträdd då jag ofta hamnat i konflikter, särskilt med våran dotter och då vill jag undvika det till varje pris nu, konflikter dränerar mig på all energi.
Jag ska skriva mer om detta en annan gång då jag känner att jag orkar gå in på  mer detaljer. Det är inte lätt att vara mamma! Jag som trodde att det skulle bli mycket enklare med tiden. ( kanske jag som bara blivit en softis ) ;)

2 kommentarer:

Terapi med min syster sa...

Så söta!

Piedra sa...

Nej, det är verkligen inte lätt att vara mamma. Jag är själv konflikträdd till tusan, men med äldste sonen har det ändå blivit konflikter så det dånat under åren. Inte så mycket nu längre. Kram!