03 december 2007

Några dagar sen sist....

Det har varit lite segt på blogg-fronten ett tag, men jag har grejat med julgardiner, brudklänningar, kaninerna och ljus, så det har inte blivit så mkt tid över för bloggande.
Men idag tänkte jag skriva lite innan jag går och lägger mig.
bla...bla...bla...
Tittade på Carolas resa till Betlehem på tv och jag blev som vanligt lika glad !

Jag gillar henne!
På jobbet är det mycket just nu, mycket fina varor som ska packas upp och kunder som ska betjänas med paketinslagning mm. Jag trivs verkligen med mitt "andra" jobb, särskilt inköpsdelen.. =) Gillar dessa godnattänglar!!

DE ÄR SÅ SÖÖTA!

ALLT I HEMMET, HUS & HEM, LANTLIV.....OSV

Jag lånade hem lite tidningar häromdagen och bläddrade i dem, alltså *SUCK* så mkt fint det finns, önskar bara att man inte påverkades för mycket av det fina, eftersom man önskar ändå behålla sin EGEN STIL. Ibland känns det lite tungt, krystat liksom... alla har så fint och det finns sånt utbud ÖVERALLT.. ibland blir man lite virrig och måste söka lugnet för att hitta sig själ bland alla inredningstidningar också..

Hoppas någon förstår vad jag menar ?!

Dottern tyckte INTE att jag skulle varken läsa eller fota tidningarna.... =O

Hittade denna söta bild på ett kök som såg så HIMLA mysigt ut!


3 kommentarer:

faster atta sa...

Oj så många gonattisar på en och samma bild! De är verkligen härliga!

Elaine sa...

Hejsan!
Trevligt att du tittade in hos mig! Har inte heller haft tid att ägna så mycket tid som jag skulle vilja på bloggandet men snart har jag jullov. Den 14 jobbar jag min sista dag och sen har jag ledigt ända över trettonhelgen. Då ska jag bara mysa, pyssla, blogga och ha det skönt.
Jag lyssnade på Carolas nyaste julskiva för första gången i går och blev positivt överraskad. Gillade arrangemangen på låtarna. De flesta julskivor som görs, har de samma låtarna och då är det så kul när någon vågar ta steget vidare och göra nyskapande versioner av gamla traditionella låtar. För mig så är det de gamla låtarna som ÄR julen, men det finns bra, ny musik också. Himlen i min famn på carolas förra cd är en höjdare, tycker jag.
Ha en fin början på veckan!
Klem!

Jemima sa...

Heja Carola! :D