05 januari 2013

Kalas, fint hem och bjudning

Idag måste jag få säga att jag mått riktigt bra. Jag har en förmåga att överarbeta i själen och oroa mig för olika saker heeeela tiden, men idag känner jag att det varit en annorlunda dag. Är ärligt talat avslappnad och tacksam!

Min älskling vaknade tidigt som vanligt och bokförde en del fakturor och försäljning och när Lazy kom upp gick han ut med Lazy en sväng som han brukar, jag får alltid sova. Han är så gullig❤so loving!

Jag köpte byxor på B Young och ångrade mig eftersom jag upptäckte att byxorna skulle tvättas i 30 grader och kom då även på att byxorna mycket troligt kommer att töja ut sig, så jag lämnade tillbaka dem efter många om och men. Älskade verkligen modellen på dem, de satt rätt bra på!

Vi var på 14 års kalas då svågers pojk blev hela 14 år! Tänk vad tiden går fort!
Ush, hänger inte med alls!

Efter kalaset var vi bjudna till våra fina grannar på middag då de ska åka i väg en vecka, det känns skumt, de har en speciell plats i våra hjärtan❤
De har så välplanerat och fint hem, riktigt nice!

Nu sitter tjejkusinerna och tittar på Sagan om de 2 tornen och jag bloggar med hunden i famnen, Lazy är helt färdig efter allt flängande idag.

LCHF
Då jag slarvade en del i mellandagarna och på Nyårsafton, har jag varit konstig i magen, bubblig och haft ont i tarmarna.
Känner dock att det börjar lägga sig en aning, så sköööönt!
Önskar dig en fin helg!

1 kommentar:

Jessica sa...

Ni har oxå en speciell plats i vårat hjärta:)) kram