16 januari 2013

Smärtsamt värre natt och dag

Förstår inte riktigt vad som hände förra natten?!?? Jag vaknade klockan 02.15 av att jag hade fruktansvärt ont i min mage, på höger sida vid höftbenet och lite ner. Jag hade fruktansvärt ont i en kvart men så helt plötsligt ökade smärtan mer än dubbelt, jag fick frossa och frös som en...VET INTE VAD! Min man vaknade vid 02.50 och ringde till sjukvårdsupplysningen och de bad oss att avvakta en halvtimma och se om det inte ger med sig. Efter 40 minuter lättade det lite och jag kunde somna om.
Vaknade på morgonen med huvudvärk och mitt onda i sidan av magen.
Åkte till sjukgymnasten i ilfart och kom fram precis i tid. Inget besked om någonting, då han tyckte att mitt ärende var så svårt, så han behövde fundera en vecka. Vad är det för stil?
Böter var på gång när jag sprang ut till bilen, så jag tjoade att det var min bil och han benådade mig :)
Stressade sedan hem för att äta frukost ( ringde dottern på vägen och bad henne sätta på kaffet) hon hade fixat mackor och kaffet var upphällt när jag kom hem, TACK ÄLSKLING! Slängde i mig maten och kaffet och sen iväg och jobba. Pust!
Denna dagen har varit full av kroppslig smärta och det tär så på mig, var tvungen att lägga mig en stund på jobbet, då värktabletterna inte hjälpte nåt! USH USh vad jobbigt! Hur ska man orka bli gammal om man ska dras med massa krämpor?! Hoppas jag blir en frisk pantertant nu när jag närmar mig 40!Inga kommentarer: