05 maj 2013

Fredag morgon - Mot Smögen och Ljungkile

Efter morgonpromenaden med Lazy gjorde älskling frukost till oss. Kaffe, ägg, makrill och finncrisp! Mums, vad jag älskar det!
Vi bestämde oss för att åka vidare till Smögen en sväng med husbilen, men det var inte riktigt som vi tänkt där så vi åkte vidare faktiskt. (Det var otroligt vackert men vi kände spontant att här vill vi inte stanna, det var svårt att hitta bra ställplats, så vi åkte vidare till Ljungkile.)

På vägen stannade vi till utanför Nordens ark för att kolla priser för inträde, och vi blev lite chockade 210:- per person! Huja, så vi tog en kort promenad istället och åkte vidare.

När vi väl kom fram till Ljungkile gick vi snabbt in på Coop eftersom vi var vrålhungriga efter flera timmar i bilen. Det blev grillad kyckling, tzatziki och lite grönt.
Vi hittade en hyffsad ställplats vid hamnen, vid fiskeaffären, där bestämde vi oss för att stanna för natten. Då det var fruktansvärt blåsigt och kallt ute så bestämde vi oss för att lyxa till det med smögenräkor som kvällsmat, mumsigt!
Vi spelade kort och pratade om en hel del viktiga saker under kvällen ända tills vi skulle ut en sväng med Lazy och sedan lägga oss.
Mobilen dör och jag har ingen laddare med mig, så inläggen kommer något senare.
Nu, natti natti!
Kramizzz

Inga kommentarer: