06 juni 2014

Kaos mitt i livet

Det är dagarna som går som är livet, sägs det!
Ja, så är det, men livet, vad är livet?

Har haft en riktigt jobbig period, därav tystare på bloggen också. 
Jag har vaknat varje morgon med svår huvudvärk och stickningar från kinderna som går upp i hjässan, en känsla av rysningar, sockerdricka som porlar.
Sjukt jobbigt!
Jag blir galen på min trötthet, då mitt inre säger att vi ska göra lite roliga saker, men kroppen vill ju för sjutton ingenting!

Det har varit en hel del strul med dottern och det tar mycket energi, särskilt när jag gjort allt i min makt för att hjälpa henne, ställt ultimatum mm och i slutändan blir jag självklart boven. Suck alltså, är så trött på att det hela tiden är något negativt eller promblemlösning jag behöver ta i, så egentligen är det väl inte så konstigt om jag är trött?!
Jag är ledsen för det bråkas och det är ovisst åt alla håll och kanter, jag vill gärna veta hur, var och när!!
Hon är trots allt snart 20 år, så jag behöver inte hela tiden oroa mig, men det är svårt att inte göra det, med tanke på hennes psykiska ohälsa.
Hon har för tillfället ingen kontakt med några läkare alls och ingen medicinering så det är svårt att veta hur hon egentligen mår i allt detta. ( Kaos med boende, hunden osv..) 
Nu vill hon inte ens ha något med oss att göra, så visst känns det tryggt och riktigt roligt.... Så sjukt trött och less på att vuxna människor inte sköter sina kort rätt från början, det är ingen annan än de själva som får lida för det i framtiden.
Som man bäddar får man ligga!!

Igår var jag på informationsmöte om psykisk sjukgymnastik och jag höll på att somna flera gånger. Mötet höll på 1,5 h och du kan gissa om jag var lagom koncentrerad och focuserad under tiden... Hahaha, jag var så sjukt trött!
Han föreslog i alla fall Basal Kroppskännedom, någon som testat det? 
Står nu i kö för att testa, så vi får se hur det kommer att gå.


2 kommentarer:

Piedra sa...

Japp. I alla fall tror jag att de kallade det för basal kroppskännedom. Jag gick hos en sjukgymnast på psyk. Inte helt fel kanske. Kram! ♥

Caroline sa...

Lät inget vidare hos dig. Hoppas det ordnar till sig inom snar framtid mellan dig och dottern din.
Ju närmare släkt man är med varann desto värre känns en osämja...
Kram