18 januari 2014

Ångest - IKEA - FYND - LCHF

Gårdagen gick i trötthetens tecken för både mig och Lazy! Det är så mysigt att ha hunden bredvid sig, känna värmen från hennes kropp och lyssna till hennes andetag, myys! Jag har svårt att somna på dagarna men jag ligger en bra stund i sängen för kroppen orkar inte att vara uppe.
Jag värmde rester LCHF köttfärssås och brysselkål, det var riktigt mumsigt!
På kvällen fick vi besök av Veikko och AH, vi pratade en bra stund och mumsade på godis (IGEN)
Varma mackor skulle övriga familjen ha, så min man gjorde några LCHF "mackor" till mig på stekt ägg, det funkade jättebra, jag tycker att det smakade jättegott!
Gör så här:
Stek ägg ( så många ni önskar att äta) och lägg på allt du brukar att ha på varma mackor och sedan in i ugnen tills osten fått fin färg! Det blir nästan som små pizzor ;)  MUMS!

Kvällen var rolig till klockan 22, sedan var jag mest frustrerad och ledsen på allt, jag grät floder:( Pratade med mamma nästan en timma, stackarn blev väl chockad av allt jag hade att säga,... Har inte velat oroa henne i onödan då hon haft så mycket tråkigheter hon med ❤️ Men på något sätt känns det bra att kunna prata med henne om sånt som jag inte tidigare pratat med henne om... Mom❤️( går inte in på detaljer här just nu, kanske kommer det fram senare, kanske inte?!)

IDAG var vi och provkörde  Sportage och Quasqai för att utesluta ointressanta bilar, vi får väl se vilken bil det blir... Kanske en 240 VOLVO :) hahaha!
Bilfärden var ångestfylld, massa tankar snurrade från gårdagens samtal och jag hade svår ångest, det var riktigt jobbigt, men jag kan inte bara sitta hemma hela tiden, jag måste testa att vara ute bland folk och övervinna det jobbiga... Jajja, nog om det:)
Vi tog även en sväng till Ikea för att äta, men köerna till maten var så långa att vi struntade i maten och gick snabbt för att kolla på lampor istället, vi hittade en lampa, gardiner och en matta, helt perfekt! Och dyrt blev det inte heller 598:-. Gardinerna kostade bara 99:- !
Så kul med fynd!
Önskar er en fin kväll! 

2 kommentarer:

Caroline sa...

Har själv hund och det ger en speciell närhet och trygghet, precis som att de känner på sig när det är något.

Kram

Piedra sa...

Jag har själv fått ställa in en träff med god gammal vän som jag inte träffat på många, många år. Men jag kände att idag orkade jag bara inte ta mig ut. Oftast lyckas jag tvinga mig till det, men idag var det helt omöjligt. Men jag har undrat hela dagen vad hon tänker om det. Kram! ♥