31 december 2016

Alla andra, men inte jag

Vaknade något piggare runt 11 snåret, men kände direkt när jag tog trapporna upp till köket att jag inte var så bra som jag hade hoppats.....
Älsklingen hade gjort kaffe till mig så jag satt en stund och drack upp kaffet med hjärtat i halsgropen. Kommer jag att klara denna dag ? Med gäster och allt som det bär med sig ? 
 5 dagar har jag varit som i koma, trött och eländig... Knappt orkat gå...bara legat i sängen eller soffan.
Jag har inte duschat på 4 dagar ( så äckligt ) så jag var tvungen att ställa mig i duschen. Det är bland det jobbigaste som finns! Tänk! Att duscha som är så skönt kan vara så jobbigt ?! Jag förstår inte det heller! Kroppen strejkar enormt mycket efter duschen, längdryggen värken, armarna känns som spaghetti och nacken blir stel. Hjärtat rusar... illamåendet gör sig påmint. Ush! 
Men nu har jag duschat i alla fall och jag fick be min älskade man att borsta och blåsa torrt mitt hår så jag inte blir tröttare.
Nu sitter jag här och försöker reflektera kring detta och sitter helt utmattad med gråten i halsen och önskar att jag mådde som alla andra, alla andra som målar sina naglar, provar kläder, sjunger och dansar och ser framemot nyårsfirandet. 
Alla andra som har kraft att fira in det nya året med buller och bång.... Alla andra som inte får sviter dagen efter ( eller flera dagar och kanske rent av veckor ) 
Jag är ändå lyckligt lottad som har en underbar stöttande man och en ljuvlig dotter som ska göra nyårs maten i år. Jag ska försöka att bara sitta i soffan och vara social. 
Vill passa på att önska er ett riktigt gott nytt år 2017. 

Inga kommentarer: