20 maj 2014

Dag 14 - Min högsta dröm

Det går inte att bara ha EN högsta dröm, för den drömmen skulle ändå handla om världsfred där vi lever i en kärleksfull värld utan ondska, utan våld, kriminalitet och all misär. En dröm om att få leva i ett paradis här på jorden, vilket aldrig kommer att ske, så jag tänkte skriva ner några av mina högsta drömmar inom några områden.
1. MIN FAMILJ: Välgång, hälsa och lycka för min familj. Friska barnbarn om några år :)
2. MIN HÄLSA: Bli frisk från min utmattning, stress, värk och allt det andra som spökar. Att få leva länge, så länge jag är acceptabelt frisk.
3. RESA: Om det inte var så långt skulle jag resa till USA och Cooköarna. 
4. JOBB: Jag skulle vilja läsa till terapeut/psykolog, inte för att jobba med det utan för att kunna hjälpa och förstå andra människors lidanden mer professionellt. Jobba vill jag som... Hmmm.. Företagsledare eller inte! Högsta dröm? Njaa! Ok, for now!
5. Att om några år läsa detta inlägg och se att allt ser mycket mer lovande ut eftersom jag knappt vågar hoppas att något av detta kunde vara möjligt att uppnå. Det kan nog bero på mitt mående, min hälsa, orkar liksom inte ens drömma mig bort, vågar inte längre hoppas på en förändring, men en sak vet jag att familjen är nr 1.
Din tur! :)

1 kommentar:

Piedra sa...

Familjen och den egna hälsan kommer förstås först på listan. Sedan finns det saker jag drömmer om och saker jag önskar att jag hade gjort för det känns lite för sent. Men man ska nog aldrig sluta drömma. Kram! ♥