17 juni 2014

Dag 5 - Cykeltur och toa läckage

Idag har det varit molnigt, så vi cyklade till stan. Så otroligt vackra byggnader det fanns att skåda, gamla kyrkor och byggnader där folket bor!
I Sverige skulle vi aldrig bo så här, tänker jag när jag kikar upp mot fönstret där det hänger tvätt på tork.
Omgivningen är otroligt vacker, går i koma och försöker njuta av allt fint jag ser, men känner fortfarande att tröttheten har övertaget så det känns svårt att njuta.
Letar febrilt efter hallon som jag så gärna velat ha i flera dagar och hittar äntligen en  låda i ett stånd
20 kuna kostade dem och var hur goda som helst. 
Vissa byggnader var väldigt skruttiga och en del var omrustade, en tiktigt härlig blandning av nytt och gammalt.

Det finns inget tempo i min kropp, så jag släpar kroppen efter mig då mannen och hunden oftast går lite före mig ( då jag inte riktigt hänger med) då och då stannar han till och pussar mig ömt på kinden. Känner mig fånig då jag inte orkar  röra på påkarna. :(

Staden är verkligen hur mysig som helst, men jag vill säga att jag inte ens orkar känna något, så förbannat trött är jag!!!
Det känns som att jag bara glider omkring som en tom zombie som inte har några känslor, jag ser det jag ser med mina ögon, det är vackert, men jag orkar inte "bry" känna nåt!
Så tragiskt!

På kvällen regnade det och vi kom aldrig ut på restaurang som vi tänkt, men det blev lungt i husbilen i allafall... Trodde vi ja!
Toaletten har på något sätt rubbats från sin plats under resan på de krokiga vägarna att nr 1 hade runnit förbi behållaren på något sätt. Läckage pga rörelse ;) Så det var bara att städa ur! I går strulade elen och idag toan!
Nu är det fräscht och luktar gott igen! 

Nu är det dags att gå ut med vovven och sedan lägga oss, det regnar fortfarande så det blir en kort sväng.
God natt!

Inga kommentarer: