12 juni 2018

Utmattning + planera = OSANT

Vet inte alls vad som hänt?
Energin jag haft är helt borta och kroppen är segare än normalt.
Jag har fått ta ångestdämpande och vila mig en stund eftersom hjärtklappningen blir för jobbig annars.
Idag hos psykologen gick vi igenom några program som skulle kunna vara intressanta för mig att börja på till hösten, men jag känner att jag vill ha riktigt praktik några timmar i veckan.
Vi får väl se vart vi hamnar... just idag och precis just nu känner jag att jag inte kommer att göra något alls, är så trött att jag tror att jag ska gå sönder.
Det kommer att gå väldigt mycket upp och ner för mig innan jag hittar balansen i vila och aktivitet, så det gäller att hålla modet uppe och lita på att allt går framåt även om det ibland inte känns så.

Jag har försökt engagera mig och planera våran reserutt ner till Österrike, men jag lyckas inte hålla min fokuserad nog för att komma fram till något, trots att jag så gärna vill vara med och planera så går det inte riktigt. Samtidigt måste jag säga att det jag försökt läsa i år har jag inte ens kunnat göra på 6 år, eftersom ångestnivån varit alldeles för hög, så lite framåt har det gått.
Men ändå känner jag ett stort Suck! Ibland undrar jag om jag någonsin kommer att känna igen mig själv eller är det dags att acceptera läget ?

Inga kommentarer: