23 november 2013

Ljudnivån på Gekås

I går åkte vi till Ullared vid 10 tiden och då jag behövde gå upp på beställning fick jag lite jobbigt.
Och inte bara så lite heller...
Jag kände mig yr, illamående, skakis i hela kroppen, jätte svag!
Tomhetskänslan har inte försvunnit, den där apatiska, "give a shit" känslan som jag dragits med några dagar nu. Märkte tydligt av den i bilen på väg till Ullared och särskilt i affären, det roligaste jag vet har blivit min fiende. KUL! Jag gillar inte alls läget alltså och så tycker jag synd om min man som gör allt för att jag ska må lite bättre, han vet så väl att jag älskar att åka till Ullared, men nu senaste halvåret har jag undvikit att vistas bland för mycket folk.
Jag måste få gå i min egen lilla värld, min bubbla utan störmoment annars klarar jag det inte.
Alla människor som delade mitt intresse på Gekås fick mig att må illa, jag fick stirra mest i marken eller fokusera på något plagg jag sett för att styra kosan mot den. Ljudnivån var på tok för hög, sa till min man att jag borde tagit med mig hörselskydd! Fick några ångestattacker och kände mig jätte svag.
Hittade trots allt en jacka, svarta jeans och termobyxor :) det var riktigt skönt att komma hem !

2 kommentarer:

Malin sa...

Du kanske behöver tänka att din bot just nu inte handlar om roliga saker - och även säga det till din man...? Jag vet bara att för min egen del så skulle Ullared vara rena döden och något jag inte skulle utsätta mej för i första taget.,möjligtvis om det var det bästa jag visste, en varm sommardag då alla andra var på stranden. Utrustad med solglasögon, keps o lurar i öronen kanske det skulle fungera en stund...
Det jag menar är, ta hand om dej själv, och ge inte efter för göra-rastlösheten...den brukar komma då man är påväg in i det rätta lugnet, men kroppen får abstinens efter adrenalin och göra...
Kram

Piedra sa...

Det där känner jag igen! Har inte varit på just Gekås, men ändå. Jag som älskar att shoppa står ibland överhuvudtaget inte ut inne på en affär. Och ju större butik eller ju fler människor runt omkring mig desto värre. Allra värst är ljudnivån. Jag blir sönderstressad om butiken spelar musik förutom allt annat oväsen som pågår. Kram!