27 november 2013

Orka resa till Thailand?

Tänka sig att vi har ett stort lyxproblem! Vi planerar att resa iväg 1 vecka (Spanien) eller 10 dagar (Thailand) men jag vågar nog helt enkelt inte åka. Jag är så trött, har så pass ont och sover som en kratta så jag deckare nästan av tanken! Vem vill inte resa till värmen? Jag vill, men om jag skulle orka sitta på ett flygplan 10-13 timmar i sträck vet jag inte. Tror ändå att det kan vara underbart att komma iväg till värmen då värme lindrar värken i kroppen och då skulle man automatiskt må lite bättre, eller? Mentalt är jag så trött att jag inte klarar av att planera, bestämma eller koncentrera mig tillräckligt för att vara till hjälp för min man som ska boka resa, så då blir han osäker på om vi verkligen ska åka iväg?! Han förstår min problematik men vill inte bestämma själv!
Nu ska vi kika på lite TV så får vi se om vi bokar nåt idag eller inte. Snacka om lyxproblem, en frisk människa eller jag som frisk hade ALDRIG tvekat, hade du?

2 kommentarer:

Piedra sa...

Jag har inte orkat resa någonstans - inte eller inom Sverige - sedan 2007. Orkar inte ens tänka på att packa. Men någonstans önskar jag ju att jag hade haft pengar och ork att kunna göra en resa, för även om det tröttar så tror jag att alla nya intryck också kan ge lite energitillskott förutom att värme ger lindring åt värken. Men om jag varit i ditt ställe hade jag nog valt Spanien framför Thailand, eftersom det är bra mycket kortare restid ner till Spanien. Kram!

Malin sa...

Jag kan inte avgöra om du skulle fixa en resa, det kan bara du själv. Jag brukar fundera på dels, vad finns det för plus och minus med saker jag ska/vill göra, och sen oxå försöka sätta det i relation till hur jag klarar av saker i min vardag. Hur mår jag efter bilresor, då jag träffat mycket folk, gjort det där lilla extra som jag egentligen inte orkade, vad tippade mej över kanten osv...Sen får jag lägga ihop allting, och se om det jag vill/ska göra är värt det som det kommer att kosta. Och jag försöker att skilja på vad jag vill och vad jag tror jag orkar, och tänka på att allt jag gör kostar energi ÄVEN om det ger mej glädje.
Eftersom jag själv bara orkar åka korta resor inom Sverige (och då menar jag knappt utanför stan) så är en utlandsresa i nuläget otänkbart. Det skulle vara om någon annan planerar allt, packar allt (och inte glömmer något) fixar flygresa hela sträckan med ett plan utan folk, utan förseningar och oförutsedda händelser....typ!
Hoppas du känner sätt du kan ta ett beslut snart som känns rätt.
Kram