12 januari 2014

Vaknade med ett skrik

Jag vaknade med ett skrik i morses och med den väckte jag visst min älskling, en dröm om konfrontation med barndomens spöken fick mig att fundera på en hel del saker idag. Drömmen kunde lika gärna varit sann! 
Idag har jag mått hyffsat bra, ingen huvudvärk och endast svag värk i kroppen, tråkigt bara att jag har ont i halsen IGEN! 
Har noterat att några dagar i veckan har jag värsta förkylningssymptomen och känner mig riktigt sjuk, men så plötsligt försvinner symptomen bara sådär! Konstigt!?
Promenad i solen gjorde gott men det var fruktansvärt kallt :)
Tyvärr har jag småätit massa skit/socker  i helgen IGEN men det har jag valt själv,  självförvållat i allra högsta grad, så jag försöker vara snäll mot mig själv och intalar mig själv att det var ok för jag VALDE det! Och så är det ju i livet, vi väljer själva vad vi stoppar i oss, hur vi klär oss, hur vi behandlar andra och oss själva. Jag ska försöka vara snällare mot mig själv, INTE "unna" mig socker och onyttigheter utan snarare tänka positivt och FÖRSÖKA att INTE vara så HÅRD MOT MIG SJÄLV ( särskilt när jag tycker 
att jag misslyckats)
Höga krav på mig själv kommer jag nog alltid ha, men jag ska bli snällare, ja eller försöka i alla fall! 
Igår var vi och åt på CHINA TOWN, älskling och jag ❤️ och sedan gick vi till HEMMAKVÄLL och köpte GODIS... Det borde vi inte gjort för påsen är nästan tom nu... Fy mig ! :)1 kommentar:

Piedra sa...

Jag tycker inte du ska fy:a på dig själv för att du ätit godis. Det är så att smärtor och utmattning gör att kroppen får ett rejält sug efter socker. Jag har försökt med allt för att få bort sockersuget, men det går inte så länge jag befinner mig i mitt nuvarande tillstånd. Kram! ♥